EARTH LOVE- TEMİZ İÇERİKLİ PARFÜM

CİLT
Image

 En sevdiğiniz parfüm, hoş olmayan bazı bileşenler barındırıyor olabilir. Aslında, bu bileşenlerin birçoğunun bileklerinize, yastığınıza veya ensenizin arkasına püskürtülmesinin hiçbir işi yoktur.  Piyasada petrolden türetilen bileşenler ve düzinelerce daha potansiyel olarak tehlikeli kimyasallar ve plastiği daha esnek hale getirmek için kullanılan ve hormon bozucu olarak bilinen sentetikler içeren çok sayıda popüler parfüm var. 

Tamamen sizlerden gelen yoğun talep sonrasında ihtiyaç doğrultusunda toksik olmayan, aynı zamanda nefis kokulu bitkilerle hazırlanan, esansiyel yağların yanında da yararlı bitki esktraktlarından oluşan Earth Love üzerinde çalıştık.


Esansiyel Yağlar + Bitki Ekstraktları ve Susuz

İlk parfümümüz Earth Love sonunda sizlerle! İlk kokladığınızda taptaze Orkide, Yasemin, Gül gibi  çiçek bileşelerin ardından Paçuli, Bergamot ve Ylang Ylang gibi daha odunumsu/toprağımsı koku etrafı sarar. Peki farklı kılan ne?


Toksik İçermeyen Derken Ne Kastediyoruz?

  • Su İçermez: PELCARE Earth Love bileşimleri, gezegenimiz için daha iyi olmamızı ve kokularımızın daha uzun süre kalıcı olmasını sağlayan su içermez.Su/su ana bileşenlerden biri olarak listelendiğinde, sulandırılmış bir koku tespit edebilirsiniz.
  • Yararlı Ekstraktlar İçerir: Cildinize değdiğinde yarar sağlayacak ekstraktlar içerir.
  • Esansiyel Yağlardan Oluşmuştur: İçerisindeki esans %99 doğal bileşenlerde oluşmuş, yüzdesi yüksektir.
  • Kalıcılığı Yüksektir: Geleneksel Eau De Parfümleri %10-15 koku konsantresi aralığına sahiptir, PELCARE Earth Love aralığı ise %30-35 arasındadır.  Koku konsantresi bileşenlerinin %99'u doğaldır.

Bitkilerin Anlamları Neler, Neleri Çağrıştırır?

Afrodizyak etkili olduğu kanıtlanmış, frekansı yüksek bitkilerle kendi potansiyelinizin en yükseğini gerçekleştirin. Gelin bakalım içerisinde hangi çiçekler mevcut;


❤️ Rose: Stresi azaltan, pozitif duygular yaratıp sevgiyi uyandıran ve afrodizyak etkili muhteşem bir kokudur.

❤️ Patchouli: Çiçek kokuları ardından odunsu ve topraksı bir kokuya sahip olan Paçuli strese ve yorgunluk karşıtıdır.

❤️ Jasmine: Sinirleri yatıştıran ve huzur anları yarata güçlü bir çiçek kokusudur.

❤️ Ylang-Ylang: Kelime anlamı "Çiçeklerin Çiçeği" dir. Mod yükseltici, anksiyete karşıtı ve dinginleştirici bir özelliği vardır.

❤️ Bergamot: Seratoin ve dopamin salgılatan, kendisine çeken özel bir hissiyatı vardır