IN THE MAKING #3 - SAFRANLI GÖZ BAKIM KREMİ

İÇERİK
Image

Merhaba herkese, Eda ben. 

Tam tamına 7 senedir sizinle beraber bir siyah ekran arkasından iletişimdeyiz, evlerdeyiz, hayatınıza giriyoruz. Çalışma hayatına başladığımda çok kendime göre çok küçük yaştaydım. Markaların arkasında kurumsallar, fonlar, çok iyi kurgulanmış planlarla ekipler, bilgisayarlar olduğunu düşünürken yıllar geçtikçe markaların normal insanların hayallerinden, ailesinden gördüklerinden, eğitiminden, vizyonundan, azminden, karakterlerinden ve hayata bakış açılarından ibaret olduğunu öğrendiğim. İş hayatı ile özel hayatın ayrımının gerekliliğinden çok işini hayallerini gerçekleştirmek için yapmanın özel hayata verdiği tatmini gördüğümde, artık “iş hayatı ve özel hayat” ayrımı çabasının ne kadar da gereksiz olduğunu öğrendim. 


Burası benim oyun alanım. PELCARE benim işim değil, benim yaşamım. Tüketmek istediğim ürünlerin hayata gelmiş hali, başarısızlıklarımdan çıkardığım derslerin sonucu, öğrendiğim ve öğreneceğim yolların birleşimi, çoğu zaman tüketici gözünden baktığım bölüm. Bu yazı serisinde çoğu süreci size şeffaflıkla anlatacağım, görüşmek üzere.





Yıllardır göz kremimizin eksik olduğunu biliyordum. Çoğu su bazlı ürünümüz ve kremlerimiz göz etrafına da uygulanabilse de yine de sadece göz için özel düşünülmüş bir göz bakımına da ihtiyacımız vardı.


Göz kremi çıkarabileceğimiz bir sürü formül vardı fakat maksimum yararlılıkta olmasının yanında kendi topraklarımıza ait adaptojenlerden de yararlanmak istiyorduk. Safranbolu'ya ait safran muhteşem bir adaptojen ve muhteşem bir cilt aydınlatıcıdır. Crocus Sativus çiçeğinin stigma ve stilusundan elde edilen, dünyanın en değerli baharatlarından biri olan çok yüksek antioksidan değerine sahiptir. Crocin, crocetin, safranal ve kaempferol gibi güçlü antioksidanlar içererek cildi serbest radikallerden korur.





Cilt yoluyla alındığında muhteşem bir cilt ayınlatıcı, dahili kullanımlarda ise melatonin salgılatabilen ve antidepresan yerine geçen bedenin tanıdığı çok iyi bir adaptojen. Muhteşem bir bitki. %100 saf şekilde temin edebildiğimizi yararı en yüksek şekilde göz çevresi bakımında kullanabildik.

Yanında onu destekleyen ve melanini baskılayan organik sertifikalı Ginseng, yüksek antioksidan içeren Kakadu Plum (Avusturalya Eriği), göz altında kan dolaşımını aktif eden Kafein ekstraktı ve Niacinamide ile antioksidan bombası haline geldi. 3 ay boyunca en az 20-21 denemeden sonra en iyi hissiyatı da yakaladık: Yoğun ama sürdüğünüzde ipeksi bir doku bırakan yapı.


3 sorunu ( göz altı morluğu, göz çevresi lekeleri ve ince kırışıklıklar ) tek bir ürünle çözebilince aynı dokudan ve formülden onlarca yıl üretebileceğimizi biliyoruz.  Gönüllülerde muhteşem işe yaradığını görünce çok heyecanlandık. Göz çevresindeki kırışıklıkları da unuttuk sanmayın. Yakın zamanda 1 haftada %37 azaltıldığı kanıtlanmış muhteşem bir krem de geliyor.

Takipte kalın.