CİLT TİPİNE GÖRE FACE ROLLER SEÇİMİ

CİLT
Image

Doğanın mucizesi olan taşlar hayatımızın her alanına yerleştirebileceğimiz gibi cildimize de büyük etkileri vardır. Birçok çeşitte ve farklı kullanımlarla karşımıza çıkan bu taşlar günümüzde FACE ROLLER olarak biliniyor. Negatif enerjiden arınma, enerjiyi temizleme etkilerinin yanı sıra cilde yararları da oldukça fazladır.

İlk olarak Face Roller'ların ciltteli etkilerine bakalım:

Face Roller'ların Ciltteki Etkileri:

  • Elmacık kemikleriniz ve göz altınızda bulunan fazla yağlar atılır.
  • Kanın akışı hızlandığı için cildinize uygulayacağınız serum, yağ gibi ürünlerin emilimini arttırır.
  • Cilt alerjilerinde cildi yatıştıracağı için fayda sağlar.
  • Sabah uygulandığında yüzdeki şişliklerin giderilmesine yardımcı olur.
  • Eğer yeşim taşınızın etkisini attırmak istiyorsanız buzdolabında bekletip uyguladığınız takdirde kılcal damarları küçülterek gözaltı morlukların azalmasını sağlar.

Cildimize anında ışıltı ve dolgunluk katan Face Roller'lar bir yandan beden frekansını arttırsın diye de doğal taşlardan yapılır. Peki hangi doğal taş hangi cilt tipine uygudur? 

Cilt Tiplerine Göre Face Roller Seçimi

JADE ROLLER

Yeşim taşı (Jade taşı)  huzurun simgesi olarak da tanımlanır. Yeşim taşını yüz masaj aletinizde kullanmanızla güven veren özelliği sayesinde kaygı ve endişelerinizi en aza indirir. Cildi yatıştırma ve dinginleştirme özelliği vardır. Yatmadan önce cildinize yapacağınız masajla birlikte günün karmaşık duygu ve düşüncelerinden uzaklaşmanıza yardım ederek netlik kazanmanıza yardım eder. Zihin faaliyetlerinizi güçlendirerek odaklanmanızı kolaylaştırır. Antioksidan olduğu bilinen yeşim taşı toksinlerin atılmasında ve kanın temizlenmesinde olumlu etkileri gözlemlenmiştir. Antiaging Glowing Oil ve Jade Roller ikilisi ince kırışıklıklar üzerinde ciddi bir etkisi olan ikilidir.

LAPIS LAZULI:

En değerli ve nadir bulunan taşların arasında olan Lapis Lazuli'nin etkileyici bir rengi vardır. Lapis Lazuli bilgeliğin ve gerçekliğin taşı olarak bilinir. Bünyesinde bulundurduğu birçok mineralden dolayı  çok yönlü bir iyileştirici özelliği vardır. İritasyona yatkın ciltler için muhteşem bir taştır. Yoğun yatıştırıcı özelliği sayesinde, cildinizi yatıştırır ve dengede olmasını sağlar. Akneli ve rozalı ciltler için uygundur. Cildinizi arındırdıktan sonra uygulayacağınız 1-2 damla %100 Baobab Oil sayesinde cildiniz yatışırken derinlemesine nemlenir

Fiziksel etkilerin yanı sıra lapis lazuli taşı kullanan kişiye olumlu bakış açısı kazandırarak ruhsal çöküntülerden korunduğu düşünülür. Odaklanmayı kolaylaştırarak zihin faaliyetlerinin hızlanmasını sağlar. Küçük çocuklarda korkularının giderilesine yardımcı olan lapis gebelik sürecinde de bebeği koruduğuna ve riskli gebelik yaşayanlarda olumlu rol oynadığı bilinir.

ROSE QUARTZ 

Koşulsuz Sevgi olarak bilinen pembe kuvars, kendinizle ve çevrenizdekilerle olaniletişiminizi ve ilişkilerinizi güçlendirir. Hayatınızda gerçekleşen olaylara karşı sakinkalmanızı sağlayarak objektif bakmanızı ani tepkiler vermemenizi sağlar. Göğsünüze yerleştirdiğinizde nefes alış-verişinizi düzene sokar.  Beden hücrelerini yeniler, bu sebeple hem hastalıkları tedavi eder, hem de bedenin direncini arttırır. Geçmişten gelen olumsuzluklara takılıyorsanız bu karanlık duyguları daha olumlu düşüncelerle değiştirmenize yardımcı olabilir. Tene temas ettirerek kıyafet altında taşındığında, kişiyi ortamdaki negatif enerjiden korur. Stresi alması ve anti stres özelliği ile bilinir. Rose quartz hayatı sevmenizi sağlar.

Lenfatik dolaşımı aktive ederek cildinize ışıltı katan Rose Quartz Roller, cildinde canlandırıcı etki isteyen herkes için uygundur. Etkisini arttırmak istiyorsanız cildiniz uygulayacağınız C vitamini içeren doğal bir yağ uygulayınız. 100% Pure Marula Oil içerdiği yüksek C vitamini sayesinde cildinizi yeniler.

AMETHYST

Amethyst doğal taşı arındırıcı özelliği ile bilinir. Koyu mor rengi sayesinde Negatif enerjileri temizleyerek stres, anksiyete, migren, uyku problemleri ve depresyon tedavisine yardımcı olur. Canlandırıcı özellikleri sayesinde bedende bulunan negatif yükün uzaklaşmasına yardımcı olur. Radyasyondan koruma özelliği bulunan amethyst taşı beyin fonksiyonlarının kalitesini arttırır ve odaklanmayı kolaylaştırır. Solunum yolu rahatsızlıklarında olumlu etkileri bulunan amethyst bağışıklık sisteminizi güçlendirir.

Cildinizde Amethyst Roller lekeli ciltlerin severek kullanacağı bu taşın yenileyici özelliği sayesinde cildiniz aydınlanır ve yenilenir.  Leke karşıtı Brightening Oil ile beraber etkisi artacaktır.

KULLANIM SONRASI TEMİZLİK NASIL YAPILMALI?:

Kullanım sonrasında sadece saf arındırıcı esansiyel yağlardan oluşan Energy Clearing Mist'i bir kaç kez üzerine püskürtmeniz yeterli olacaktır.